LOGISTIEKE
DIENSTEN

transport

Met al uw logistieke vragen kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk, gediplomeerde, betrokken chauffeurs en een modern en veelzijdig wagenpark. Wij zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en regels en verzorgen uw transportvraagstuk van A tot Z. Samen met u zoeken wij naar de best passende oplossing voor uw logistieke uitdaging. Ons team gaat voor optimale en langdurige samenwerkingen. Daar kunt u van op aan.

VOOR - EN NATRANSPORT VAN ZEE - EN LUCHTVRACHT

We hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van voor- en natransport van zee- en luchtvracht. Hierdoor zijn wij in staat om u volledig te ontzorgen en advies te geven om problemen en extra kosten te voorkomen. Wij melden het transport indien nodig aan bij de desbetreffende havenloods.

container afhandeling

Met het juiste materiaal en de nodige ervaring kost het laden en lossen van containers niet meer tijd dan nodig is. Door combinatie van vervoer over weg en water benut u de mogelijkheden die er zijn. Wij helpen u daar graag bij.

GROUPAGE EN DISTRIBUTIE

Elke dag is het een komen en gaan van goederen in onze loods. Na groupage leveren wij uw goederen af, op tijd en op het juiste adres. Uiteraard plannen we dit zo efficiënt en kostenbesparend mogelijk.

op- en overslag

Onze loods is beveiligd tegen brand en inbraak. Ook houden wij goederen in opslag die nog niet zijn ingeklaard door de douane, of goederen die op een later tijdstip afgeleverd moeten worden. De opslag is eveneens beschikbaar voor korte of langere periodes.

EXTRA DIENSTVERLENING

OPTIMALE SERVICE

SPECIALISTISCH MATERIEEL
Logistiek is ons vak. Wij beschikken over modern materieel, zodat wij uw goederen veilig en zonder schade kunnen vervoeren. Onze trucks zijn onder andere uitgerust met: 

  • ADR-uitrusting
  • Track & Trace-systeem
  • Rongen: om staal- en buizenladingen goed te kunnen zekeren
  • Coilgoot: laadvoorziening voor coils in de vorm van een goot
  • Palletkisten: mogelijkheid om pallets te ruilen
  • Laad/losklep: voor het laden/lossen van zendingen op locaties zonder laad/losmiddelen

OVER ONS

het voordeel van
ruud borst transport

Vanuit onze centrale ligging in Lopik kunnen wij u op allerlei vlakken van dienst zijn als het gaat om logistiek en transport. Het is ons doel om uw vraagstuk op de best mogelijke manier op te lossen. Daarvoor zetten we ons eigen wagenpark, onze ervaren en gedreven chauffeurs en goed georganiseerde backoffice team in. Wat uw vraag ook is, en wanneer u ons ook nodig hebt (al is het zaterdag), wij staan 24/7 voor u klaar!

“SERVICE EN KWALITEIT

STAAN OP NUMMER ÉÉN

“SERVICE EN KWALITEIT

STAAN OP NUMMER ÉÉN