Logistieke diensten

Ruud Borst Transport biedt een combinatie van specialistische diensten voor nationaal en internationaal transport, distributie en op- en overslag.

Transport

Voor elk transport kunt u ons inschakelen, voor vervoer naar binnen- en buitenland. Van één pallet tot een complete lading van coils, bundels, machines, vrachten staal en ADR-goederen. Ons wagenpark voldoet aan de eisen van deze tijd en heeft diverse laad- en losmogelijkheden (via zijkant, dak en laadklep).

Lees meer over onze service
magazijn
service

Voor- en natransport van zee-en luchtvracht

Voor het laden en lossen van zee- en luchtvracht hebben wij goede contacten met havens en luchthavens. Onze chauffeurs brengen uw goederen naar de plek van bestemming, van waaruit het transport naar internationale bestemmingen geregeld is.

service

Containerafhandeling

Met het juiste materiaal en de nodige ervaring kost het laden en lossen van containers niet meer tijd dan nodig is. Door combinatie van vervoer over weg en water benut u de mogelijkheden die er zijn. Wij helpen u daar graag bij.

service

Groupage en distributie

Elke dag is het een komen en gaan van goederen in onze loods. Na groupage leveren wij uw goederen af, op tijd en op het juiste adres. Uiteraard plannen we dit zo efficiënt en kostenbesparend mogelijk.


Meer weten over onze diensten
service

Op- en overslag

Onze loods is beveiligd tegen brand en inbraak. Ook houden wij goederen in opslag die nog niet zijn ingeklaard door de douane, of goederen die op een later tijdstip afgeleverd moeten worden. De opslag is eveneens beschikbaar voor korte of langere periode.